home » Belastingaangifte 2008

Belastingaangifte 2008

Wanneer u een belastingaangiftebrief of aangiftebiljet heeft ontvangen, dan moet u voor 1 april 2009 belastingaangifte doen voor de inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen.

Het zal u niet ontgaan dat ieder jaar weer de fiscale spelregels wijzigen, ook in het jaar 2008. Dat is best lastig! Belastingaangifte doen lijkt makkelijk, maar het blijft toch altijd de vraag of het wel juist is gedaan.

U blijft dan tobben met vragen. Betaal ik niet teveel belasting? Of doe ik de aangifte 2008 toch iets te gunstig en kan ik een terugbetaling achteraf verwachten?

Herkent u zich hierin? Schakel dan vandaag nog de hulp in van Belastingaangifteservice.nl.

belastingaangifte 2008

Belastingaangifte 2008

De belastingadviseurs van Belastingaangifteservice.nl kunnen u bijvoorbeeld thuis helpen met het invullen van de belastingaangifte. Zo bent u verzekerd van een expert die u de juiste hulp biedt bij uw belastingaangifte. Met als resultaat: een verantwoorde en zo gunstig mogelijk opgestelde aangifte 2008.

Wij bewaren alle gegevens rondom uw aangifte, zodat u bij vragen op ons kunt terugvallen.

Met Belastingaangifteservice.nl houdt u tijd over voor de leuke dingen van het leven. En voor het geld hoeft u het niet te laten. Belastingaangifteservice.nl hanteert een gunstig tarief van à € 59,95 *. En u heeft geen DigiD-inlogcode nodig!

belastingaangifte afspraak

Hulp bij belastingaangifte inschakelen?

Wilt u meer informatie over belastingaangifte doen?
Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt vrijblijvend meer informatie.

Contact
 

Wij respecteren uw privacy en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben wij enkele gegevens van u nodig.

Belastingaangifte 2008 checklist

Voor het invullen van uw belastingaangifte 2008 heeft u een aantal gegevens nodig. Download hiervoor de speciale aangifte 2008 checklist. Heeft u bepaalde gegevens nog niet ontvangen, zoals uw jaaropgave, uw jaaroverzicht van uw hypotheekrente, uw uitkeringsspecificatie, etc, of kunt u deze gegevens niet meer vinden? Download dan hier een voorbeeldbrief waarmee u een duplicaat kunt opvragen bij de desbetreffende organisatie.

Belastingaangifte 2008 zelf doen?

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf uw belastingaangifte te doen met het belastingaangifteprogramma van de Belastingdienst. Hiervoor heeft u wel een DigiD-inlogcode nodig. Afhankelijk van uw besturingssysteem vindt u hieronder de link naar de programma’s.

Loopt u tijdens het invullen van uw belastingaangifte met het aangifteprogramma van de Belastingdienst tegen problemen aan? Of heeft u vragen over de meest gunstige manier van aangifte doen? Ook dan staan wij klaar om u te helpen. Onze adviseurs kunnen namelijk met uw expliciete goedkeuring op afstand inloggen op uw computer. Zo neemt hij samen met u alle stappen door voor een zo correct mogelijke belastingaangifte.

Vragen? Bel gerust met ons callcenter op 088-1201400
Vragen? Bel gerust met ons callcenter op 088-1201400