home » Belastingaangifte 2012

Belastingaangifte 2012

Wanneer u een aangiftebrief heeft ontvangen, moet u vóór 1 april 2013 belastingaangifte doen voor de inkomstenbelasting 2012.

Het zal u niet ontgaan dat ieder jaar de fiscale spelregels wijzigen, ook in het jaar 2012. Dat is best lastig! Belastingaangifte doen lijkt makkelijk, maar het blijft toch altijd de vraag of het wel juist is gedaan.

U blijft dan tobben met vragen. Betaal ik niet teveel belasting? Of doe ik de aangifte 2012 toch iets te gunstig en kan ik een terugbetaling achteraf verwachten? Maak ik wel optimaal gebruik van andere teruggaven?

Herkent u zich hierin? Schakel dan vandaag nog de hulp in van Belastingaangifteservice.nl.

belastingaangifte 2012

 

Belastingaangifte 2012

De adviseurs van Belastingaangifteservice.nl kunnen u bijvoorbeeld thuis helpen met het invullen van de belastingaangifte. Zo bent u verzekerd van een expert die u de juiste hulp biedt bij uw aangifte. Met als resultaat: een verantwoorde en zo gunstig mogelijk opgestelde belastingaangifte 2012.

Wij bewaren alle gegevens rondom uw aangifte, zodat u bij vragen op ons kunt terugvallen.

Met Belastingaangifteservice.nl houdt u tijd over. En voor het geld hoeft u het niet te laten. Belastingaangifteservice.nl hanteert een gunstig tarief vanaf € 59,95. En u heeft geen DigiD-inlogcode nodig!

belastingaangifte afspraak

 

Hulp bij belastingaangifte inschakelen?

Wilt u meer informatie? Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Belastingaangifte 2012
 

Wij respecteren uw privacy en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben wij enkele gegevens van u nodig.

 

Belastingaangifte 2012 checklist

Voor het invullen van uw aangifte 2012 heeft u een aantal gegevens nodig. Download hiervoor de speciale checklist.

Belastingaangifte 2012 checklist
 
Vragen? Bel gerust met ons callcenter op 088-1201400
Vragen? Bel gerust met ons callcenter op 088-1201400