home » Belastingaangifte 2013

Belastingaangifte 2013

Bijna is het weer zover: de belastingaangifte 2013 staat weer voor de deur. Tot 1 april 2014 heeft u de tijd om uw belastingaangifte te doen over het jaar 2013. Houd u hierbij rekening met de veranderingen t.o.v. het voorgaande jaar:

  • Veranderingen in de belastingschijven:
  • Verhoogde tarieven inkomstenbelasting
  • Veranderingen rondom de hypotheekrenteaftrek
  • Veranderingen rondom fiscaal partnerschap
  • de AOW-leeftijd
  • Veranderde heffingskortingen

Specificaties veranderingen

Een belangrijke verandering is opgetreden rondom de hypotheekrenteaftrek. Als u in 2012 een hypotheek had die in 2013 ongewijzigd is gebleven, dan krijgt u de volledige hypotheekrenteaftrek. Ook mag u in bepaalde gevallen de rente van een restschuld bij verkoop aftrekken als hypotheekrente. Verder kan vooruitbetaling van de hypotheekrente aantrekkelijk zijn, doordat dit voor maximaal zes maanden aftrekbaar is en de tarieven in 2013 zijn gestegen stijgen waardoor u eventueel extra fiscaal voordeel bewerkstelligt.

Hulp bij belastingopgave

U heeft de welbekende leus van de belastingdienst vast al wel voorbij horen komen: [i]Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Wellicht ziet u, net zoals veel andere Nederlanders, op tegen de belastingaangifte voor 2014. Elk jaar is het weer een hele opgave om alle gegevens te verzamelen en bij de aangifte geen geld te laten liggen.

Hoewel de belastingdienst geprobeerd heeft om de belastingaangifte te vereenvoudigen, is het voor veel mensen nog altijd geen favoriete bezigheid. In dit geval zijn wij u graag van dienst door onze beschikbare kennis in te zetten. U hoeft niet bang te zijn voor fouten in de aangifte en zult fiscaal geen geld laten liggen.

Wij als belastingaangifteservice schieten u graag te hulp met advies!

Eerlijk tarief

Hoeveel kost dit advies mij? zult u misschien denken. Kan dit wel uit?

Ons antwoord is eenvoudig: Ja! Het kan uit. U verdient het inschakelen van één van onze belastingadviseurs vaak terug en in geval van tijdnood kunnen we zelfs helpen om uitstel voor u aan te vragen.

Belastingaangifte 2013
 

Wij respecteren uw privacy en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben wij enkele gegevens van u nodig.

 

Stop met piekeren en vraag vrijblijvend hulp aan.Vragen? Bel gerust met ons callcenter op 088-1201400
Vragen? Bel gerust met ons callcenter op 088-1201400